Previous
Next

    Anunturi si comunicate [+]

Model declarație din 15.05.2020

Odată cu instaurarea stării de alertă, nu va mai fi nevoie de declaraţie pe proprie răspundere pentru deplasările în interiorul localităţilor. 

Modalități alternative de a vă adresa compartimentelor primăriei
Vă rugăm să accesați una din secțiunile cu formulare, să descărcați in format word formularul de care aveți nevoie, să îl completați și să-l trimiteți folosind butonul  “Trimitere formulare la Registratură” aflat mai jos

Taxe si impozite online – solicitare date acces pentru plăți online

Wikipedia
WikipediaOrașul Siret
Read More
Siret (în germană Sereth, poloneză Seret, maghiară Szeretvásár, ucraineană Серет) este un oraș în județul Suceava, Moldova, România, format din localitățile componente Mănăstioara, Pădureni și Siret (reședința). Localitatea este situată în regiunea istorică Bucovina de sud. La recensământul din anul 2011, localitatea avea o populație de 7.976 locuitori,[2] fiind al unsprezecelea centru urban ca mărime al județului. Siret este unul dintre cele mai vechi orașe din România, care precede formarea statului feudal Moldova și a fost a doua capitală a Moldovei (după Baia), în a doua jumătate a secolului al XIV-lea. Orașul este cunoscut și ca un important punct de frontieră pe granița de nord a României, către Ucraina.

Trimite formular la Registratură

*** Puteți folosi aplicația de răspuns doar dacă ați descărcat si completat un formular de pe site.  
Dacă nu ați completat deja un formular CLICK AICI


Folosiți "Alege fisierul" numai daca aveti un formular completat. Dimensiunea maxima a unui fisier este de 2 MB.

Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?

Ce anume nu ați găsit?

TRIMITE O SESIZARE

Stimate domn/doamnă,

Vă aducem la cunostinţă faptul că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de Primăria oras Siret , cu respectarea tuturor prevederilor Regulamentului European nr. 679/2016, în scopul îndeplinirii atribuţiilor legale ale administraţiei publice locale. 

Orice persoană care vizitează site-ul instituției www.siretromania.ro și transmite online o petiție Primăriei orasului Siret , oferind date cu caracter personal în mod voluntar instituției publice, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc, pentru următoarele:

-Să primească pe e-mail număr de înregistrare din registrul de evidență, pentru cererea depusă conform OG27/2002, privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor;

-Să primească răspuns din partea Primăriei, pe e-mail;

-Datele personale (e-mail-ul furnizat) să poată fi prelucrate de către Primăria Siret în scopuri statistice.

Datele pot fi dezvăluite unor terţi în baza unui temei legal justificat. Vă puteţi exercita drepturile de acces, intervenţie şi de opoziţie în condiţiile prevăzute de Regulamentul U.E. nr. 679/2016, printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, depusă la sediul instituţiei.

Vă informăm că petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare nu se iau în considerare și se clasează conform art.7 din OG27/2002, privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor

Skip to content