PDF Print E-mail

PMUD Siret

Astazi 29 noiembrie 2015 a fost lansat in consultare publica proiectul Planului de Mobilitate Urbana Durabila (PMUD) Siret care va fi inclus in cadrul Strategiei de Dezvoltare Durabila 2011-2020. Pentru definitivarea lui avem nevoie de parerile si propunerile cetatenilor si reprezentantilor comunitatii locale din Siret.

Anexa 1

Anexa 2

Anexa 3

Anexa 4

Anexa 5

PMUD - Siret - vol. 1

Participare publica pentru cetatenii din zona polului de crestere Siret in cadrul Planului de Mobilitate Urbana Durabila presupune ca dumneavoastra sa ne semnalati, din punct de vedere al mobilitatii urbane, o problema /o idee de imbunatatire sau o apreciere cu privire la un anumit punct din zona polului de crestere Siret. Toate sesizarile si propunerile vor fi centralizate si analizate de catre specialistii care dezvolta Planul de Mobilitate Urbana Durabila pentru polul de crestere Siret.

Legea 190/ 26.06.2013, reprezinta actul normativ ce modifică şi completează Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 111 din 11 februarie 2011. In acest act normativ, din anul 2013, se face referire la PMUD, aici, se invocă planul de mobilitate urbană:

– la articolul I punctul 19 , alin (4);

– la articolul I punctul 23 , la articolul 46 se introduce litera e;

– la anexa nr. 2, după expresia „Peisaj“ se introduce o nouă expresie, expresia „Plan de mobilitate urbană“, cu următoarea definiţie: Plan de mobilitate urbană – instrumentul de planificare strategică teritorială prin care sunt corelate dezvoltarea teritorială a localităţilor din zona perurbană/metropolitană cu nevoile de mobilitate şi transport al persoanelor, bunurilor şi mărfurilor.

 

Cu stima,

Adrian Popoiu

Primarul orasului Siret

0727 891 126

 

Newsflash

Orasul Siret

Orasul Siret dupa anul 2000


XHTML and CSS. | Kepri Portal